Andrzejki

Przystawki zimne

Vol-au-venty z musem krabowym i limonką

Roladki z grillowanej cukinii z serkiem feta

Łosoś gravalax podany z mascarpone i trawą cytrynową

Ceviche z krewetki black tiger z ananasem i imbirem

Szynka parmeńska ze świeżą figą i balsamicznym winegretem

Śliwka suszona zapiekaną z pancettą

Wolno gotowana wołowina z sosem blu cheese

Mieszane sałaty z wędzonym łososiem kaparami z dresingiem cytrynowym

Sałata Ceasar z kurczakiem i parmesanem

Zupa 

Krem z dyni z mlekiem koksowym i papryczką piri piri

Bufet ciepły

Pierogi ze szpinakiem i ricottą z sosem z gałką muszkatołową 

Filety z łososia w sosie kaparowo limonkowym

Kurczak zagrodowy w sosie pomarańczowo imbirowym

Skrzydełka z kurczaka w sosie BBQ

Wieprzowina marynowana w przyprawach korzennych w sosie balsamicznym z szalotkami

Dodatki

Kluski śląskie mini z ziołami

Ziemniaki opiekane z rozmarynem

Warzywa gotowane z palonymi migdałami

Desery

Tartaletki z owocami

Brownie czekoladowe

Sernik z mascarpone

Mini bezy


Cena za osobę 139 zł 

*w ceną wliczone jest DJ i wróżka 

*start imprezy 20:00 do 2:00