Andrzejki

Menu Bufet serwowany do 4 godzin

Przystawki zimne finger food

 

Polędwiczka wędzona wiśnią z ogórkiem w occie

Kalifornijska śliwka w bekonie

Domowy pasztet z dzika z marynowaną cebulą

Tatar wołowy na pumperniklu

Rolada z piersi kaczki ze szpinakiem

Roladki z grillowanej cukinii z serem feta

Ceviche z krewetki black tiger z ananasem i imbirem

Krewetki w cieście z pikantną salsą

Sałata Ceasar z grillowanym kurczakiem

Liście szpinaku z wątróbkami i sosem malinowym


Zupa

Krem z dyni z mlekiem kokosowym i papryczką piri piri


Bufet ciepły

Gnocchi z sosem śmietanowym, suszone pomidory, czosnek i ser bursztyn

Wieprzowina marynowana w przyprawach korzennych w sosie z wina porto

Kurczak zagrodowy z sosem morelowo pieprzowym

Filety z dorsza w sosie z rokitnika i pigwy


Dodatki

Ryż z warzywami

Ziemniaki opiekane z rozmarynem

Kalafior romanesco z migdałami

Baby marchew glazurowana w pomarańczach


Desery

Tartaletki z kremem waniliowym i owocami

Czekoladowe Brownie

Domowe rafaello z kokosem

Sernik a'la NWS


Napoje

Soki, Woda, Napoje gazowane

Kawa, Herbata

Nielimitowane spożycie do 4h trwania imprezy, każda następna godzina to 10 zł za osobę.


 Cena 135 zł brutto za osobę

Do rezerwacji od 10 osób doliczony zostanie serwis kelnerski w wysokości 10% do rachunku