Dania

Przystawki zimne

  • Burak, podwędzany ser, panko, konfitura pomidorowa, szpinak, roszponka, granola 22 zł
  • Carpaccio z łososia, wakame, biała rzodkiew, groszek wasabi, oliwa sezamowa 33 zł
  • Tatar wołowy siekany, dijon, ogórek, kurki, czerwona cebula, pieczywo 30 zł
  • Terina z dziczyzny, boczniak marnowany, mus jabłko z żubrówką, chips razowy 25 zł

Przystawki gorące

  • Pierogi, mięso, bekon, cebula 24 zł
  • Pikantne krewetki tygrysie, sos winno-maślany, awokado, sałaty, grzanki 37 zł
  • Kozi ser, grzanka, rabarbar, truskawka, czarna porzeczka z kardamonem, mikro zioła 29 zł
  • Drobiowa wątróbka, kompresowane jabłko, ciasto filo, maliny, orzechy 22 zł

Zupy

  • Rosół, domowy makaron, natka pietruszki 14 zł
  • Ramen wołowy, konbu, bonito, miso, shiitake 24 zł
  • Zupa Szefa Kuchni 14 zł

Ryby i owoce morza

  • Ośmiornica, fondant ziemniaczany, pak choi, cherry, żółta rzepa, chili, masło, groszek cukrowy, cherry 54 zł
  • Filet z pstrąga, czarna soczewica, warzywa, wino, masło, kapary 42 zł
  • Filet z łososia, puree ziemniaczane, sos holenderski, sałatka 52 zł

Desery

  • Szarlotka, lody słony karmel 18 zł
  • Beza, krem tiramisu, owoce, czarna porzeczka, kardamon 19 zł
  • Parfait topinambur, biała czekolada, sorbet truskawkowy 22 zł
  • Panna cotta pistacjowa, granola, owoce 19 zł
  • Puchar lodowy, owoce, granola, sos owocowy 19 zł

Menu dla dzieci

  • Rosół lub pomidorowa, makaron 8 zł
  • Nuggetsy, frytki, surówka z marchewki 18 zł
  • Pulpeciki, sos koperkowy, kopytka, mizeria 17 zł
  • Gnocchi, sos neapolitana 15 zł
  • Lody 10 zł

Sałaty

  • Caesar, rzymska sałata, kurczak lub krewetki (kurczak) 26 zł
  • Caesar, boczek, parmezan, grzanki, dressing caesar (krewetki) 36 zł
  • Mix sałat, rostbef, winegret, seler naciowy, rzodkiewka 29 zł
  • Szpinak, tofu, pomidorki cherry, suszone pomidory, prażone ziarno, winegret, czosnek niedźwiedzi 28 zł

Przekąski do wina i piwa

  • Talerz południowych wędlin, oliwki, suszone pomidory, karczoch, musztarda, jabłko 38 zł
  • Bruschetta na trzy sposoby z majonezem kolendrowym: 1. oliwki, suszone pomidory, 2. szynka parmeńska, mozzarella, 3. wędzony ser, żurawina 16 zł
  • Talerz rozmaitości: pikantne skrzydełka, krążki cebulowe, frytki steak house, nachos, sos BBQ 26 zł

Pasty

  • Gnocchi, kozi ser, trufla, oliwa z suszonych pomidorów, rukola, parmezan, pomidorki cherry 33 zł
  • Udon, owoce morza, warzywa, pak choi, chili, sos słodko kwaśny 34 zł
  • Sepia tagliatelle, alfredo, szynka dojrzewająca, suszone pomidory, wino, masło, natka 32 zł

Danie wegańskie

  • Czarna soczewica, boczniak, warzywa, suszone pomidory, rukola 25 zł

Mięsa

  • Pierś kurczaka, gorgonzola, orzechy, masło, gnocchi, warzywa, sos naepolitana 33 zł
  • Kacze udko confi, gratin z batatów, sos czarna porzeczka, porto, botwina, rabarbar 46 zł
  • Delikatne żeberka, kartacz, twaróg, colesław z czarnuszką, emulsja ziołowa 44 zł
  • Polędwica wołowa, sos trawa żubrowa, fondant ziemniaczany, szpinak 69 zł
  • Ossobuco z jelenia, kluski ziołowe, ciemny sos, syrop sosnowy, pieczone warzywa 48 zł

Daj się uwieść