Menu

Śniadanie (propozycja)

Domowe pasztety z marynatami, jogurty,p owidła, dżem, masło, croissanty, bułki, ciemne pieczywo

Danie na ciepło (serwowane)

  • Jajecznica z boczkiem, pomidorami i świeżym szczypiorkiem w towarzystwie
  • frankfurterki w bekonie

lub

  • Jajko po benedyktyńsku na szpinaku zapieczone na grzance z sosem holenderskim
  • w towarzystwie frankfurterki w bekonie

Napoje:

  • Kawa, herbata, woda mineralna niegazowana, soki owocowe

Powyższy pakiet obejmuje:

  • obsługę kelnerską
  • transport
  • sprzęt niezbędny do realizacji przyjęcia (serwetki, obrusy, porcelana, sztućce, szkło do zamówionych napojów)
  • montaż i demontaż sprzętu cateringowego

Przerwa Kawowa (Ciągła 3-4 h)

Mini drożdżówki, mini ciasteczka, owoce krojone

Napoje:

Kawa, herbata, woda mineralna niegazowana, soki, cukier, cytryna, mleko

Powyższy pakiet obejmuje:

  • obsługę kelnerska
  • transport
  • sprzęt niezbędny do realizacji przyjęcia
  • serwetki, obrusy
  • porcelana
  • sztućce
  • szkło do zamówionych napojów
  • montaż i demontaż sprzętu cateringowego

Lunch - przykładowe zestawy

Zestaw I

  • Zupa ogórkowa z koperkiem
  • Roladki z kurczaka z serem ricotta, suszonymi pomidorami i szpinakiemw sosie serowym
  • Puree ziemniaczane z gorczycą
  • Rukola i roszponka z selerem i winogronami z dressingiem miodowym
  • Tarta z kremem waniliowym i sezonowymi owocami

Zestaw II

  • Zupa krupnik
  • Eskalopki wieprzowe w sosie ze świeżych pomidorów i szałwii
  • Kluski kładzione z pietruszką
  • Papardelle z cukinii i marchewki w pomarańczach
  • Sernik z białą czekoladą

Zestaw III

  • Żurek z tartym chrzanem, białą kiełbasą i jajkiem
  • Pstrąg łososiowy z sosem ogórkowo-kaparowym
  • Warzywa sezonowe z masłem i migdałami
  • Mufiny czekoladowe ze śliwkami

Powyższa oferta obejmuje:

  • obsługę kelnerską
  • transport
  • sprzęt niezbędny do realizacji przyjęcia
  • serwetki, obrusy
  • porcelana
  • sztućce
  • szkło do zamówionych napojów
  • montaż i demontaż sprzętu cateringowego

Propozycja Menu na kolację zasiadaną

Przekąska ( do wyboru jedna pozycja)

Trzy przekąski na jednym talerzu:

(Opcja 1)

  • Mini tatar z polędwicy wołowej z dodatkami
  • Pasztet z dzika z sosem cumberland
  • Roladka z łosoia z musem serowo-chrzanowym z cytrynką 

(Opcja 2)

  • Tatar z łososia z kwaśną śmietaną
  • Terina z wątróbek gęsich z karmelizowaną figą
  • Carpaccio wołowe z marynowanymi pieczarkami, kaparami i pasta truflową

(Opcja 3)

Domowe pierogi obsypane wiórkami bekonu na jednym talerzu:

  • Pierogi ruskie
  • Pierogi ze szpinakiem
  • Pierogi z mięsem

Zupa serwowana (możliwość wyboru jednej pozycji)

  • Domowy bulion z makaronem
  • Żurek z tartym chrzanem, jajkiem i białą kiełbasą
  • Krem z pomidorów z sosem pesto
  • Chłodnik z młodych buraczków z jajkiem

Danie gorące serwowane (możliwość wyboru jednej pozycji)

  • Tournedos z indyka na glazurowanej marchewce w miodzie z pęczakiem i orzechami
  • Polędwiczki wieprzowe z boczniakami i szpinakiem na babce ziemniaczanej
  • Kacze udko confi w pomaranczach z kopytkami i buraczkami
  • Pstrąg łososiowy ze szpinakiem i pomidorkami cherry w sosie winno-maślanym z puree selerowym
  • Policzki wieprzowe w sosie własnym z puree ziemniaczanym z czosnkiem i sałatką z ogórka kiszonego

Deser serwowany (możliwość wyboru jednej pozycji)

  • Tarta z kremem waniliowym i sezonowymi owocami
  • Lody z owocami
  • Beza z kremem z marakui i borówkami
  • Szarlotka na ciepło z lodami 

Napoje:

Soki, Woda, Napoje gazowane, Kawa, Herbata.

Nielimitowane spożycie do 3h trwania imprezy, każda następna godzina dodatkowo płatna za osobę.

Alkohol (wg zamówienia)

Powyższe oferta obejmuje:

  • obsługę kelnerską
  • transport
  • sprzęt niezbędny do realizacji przyjęcia
  • serwetki, obrusy
  • porcelana
  • sztućce
  • szkło do zamówionych napojów
  • montaż i demontaż sprzętu cateringowego

Menu - bufet (przewidziany na 4 godziny)

Przekąski zimne: (do wyboru 7 pozycji)

  • Baby mozzarella ze szpinakiem, pomidorkami cherry i sosem pesto
  • Roladki z łososia z musem serowo-koperkowym
  • Tatar z wedzonego pstraga z ogórkiem kiszonym i sosem miodowo-orzechowym
  • Domowe pasztety z sosem cumberland i Mięsa pieczyste z marynatami
  • Sałatka z makaronem ryżowym, krewetkami i dressingiem orientalnym
  • Terina z koziego sera z grillowanymi warzywami
  • Rukola ze szpinakiem, orzechami, pomidorkami cherry z dressingiem z sera pleśniowego
  • Sałatka z paluszkami krabowymi i selerem naciowym
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem na liściach sałaty rzymskiej i sosem czosnkowym
  • Sałatka z łososiem z sosem czosnkowym i esencją z pomarańczy
  • Śledzie w oleju z cebulką
  • Schab po warszawsku z musem chrzanowym
  • Vitello tonnato - cielęcina z musem tuńczykowo-kaparowym
  • Zielone sałaty z grillowanym indykiem w sosie curry
  • Terina z gęsich wątróbek z karmelizowaną figą
  • Pieczony rostbef z sosem musztardowo-miodowym i rukolą
  • Sałatka z makaronem penne, wołowiną, suszonymi pomidorami i dressingiem ziołowym

Dania gorące (dwa do wyboru)

  • Polędwiczki wieprzowe w sosem z leśnych grzybów
  • Marynowany łosoś w pomarańczach
  • Żeberka w sosie musztardowo-miodowym
  • Zraziki wieprzowe w sosie własnym
  • Kurczak z suszonymi pomidorami i szpinakiem w sosie z sera pleśniowego
  • Sola w sosie koperkowo-cytrynowym
  • Pierogi( mięsne, z kapusta i grzybami lub ruskie)
  • Kacze udko confi w sosie żurawinowym 

Dodatki (dwa dodatki)

  • Warzywa z wody z masełkiem i migdałami
  • Ziemniaki pieczone
  • Gnocchi
  • Kasza jaglana z grillowanymi warzywami
  • Brokóły z prażonymi akcentami 

Deser (dwa do wyboru)

  • Torcik czekoladowy z praliną
  • Panna cotta z malinami
  • Mufiny czekoladowe ze śliwkami
  • Patera tartaletek w różnym wydaniu
  • Torcik chałwowy
  • Sernik na zimno z sezonowymi owocami
  • Tarta z musem waniliowym i owocami 

Napoje:

Soki, Woda, Napoje gazowane, Kawa, Herbata.

Nielimitowane spożycie do 4h trwania imprezy, każda następna godzina dodatkowo płatna za osobę.

Alkohol: wg zamówienia

Dj - 140zl za godzinę

Zdjęcia - www.magdalenapiechota.com

Istnieje możliwość zamówienia np:

  • Stacja life cooking
  • Grill , Prosie pieczone w całości
  • Sushi, Ryby podawane w całości